مقالات در نشریات
- ۱. سید محمد جواد سبحانی، سهیلا براتی،راهبردهای زنجیره تامین کشاورزی و غذا در دوران کرونا و پساکرونا: تحلیل SWOT،جغرافیا و روابط انسانی،۱۴۰۲.
- ۲. امید جمشیدی، سید محمد جواد سبحانی،سازوکارهای سازگاری با تغییر اقلیم در بخش کشاورزی؛ معیارها و تکنیکهای اولویتبندی،تحقیقات منابع آب ایران - انجمن علوم و مهندسی منابع آب،۱۴۰۱.
- 3. Zahra Fozouni Ardekani a, Seyed Mohammad Javad Sobhani b, Marcelo Werneck Barbosa c,*, Paulo Renato de Sousa,Transition to a sustainable food supply chain during disruptions: A study on the Brazilian food companies in the Covid-19 era,International Journal of Production Economics,2023.
- 4. Ardekani, Zahra Fozouni ; Sobhani, Seyed Mohammad Javad ; (...); De Steur, Hans,Determinants of household food waste behavior during the COVID-19 pandemic in Iran: an integrated model,ENVIRONMENT DEVELOPMENT AND SUSTAINABILITY,2023.
نمایش ۱ تا ۴ مورد از کل ۴ مورد.