پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۲ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی اثر پیش تیمار کلریدکلسیم قبل از برداشت و موسیلاژ ریحان پس از برداشت بر میکروگرین گیاه شاهینیلوفرسادات جلیلی فرکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۲اثر محلول‏پاشی پلی‏آمین‏ها (پوتریسین و اسپرمیدین) بر عملکرد کمی و کیفی کلم گل (Brassica oleracea var. botrytis)معصومه بازگیرکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۳اثر برخی محلولهای غذایی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه دو رقم توت فرنگی کاماروزا و پاروس در شرایط کشت بدون خاکمصطفی جلیلکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۴بررسی عوامل موثر بر پایداری گلخانه های هوشمند در استان اصفهانمرتضی علیدادیکارشناسی ارشداستاد مشاور(تنظیم نشده)
۵اثر نی پیت بر شاخص های رشد نشا کاهومحبوبه فروزندهکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۶بررسی اثرات تیمارهای کلریدکلسیم، اکسید نیتریک، کیتوزان و زمان انبارمانی بر عمر پس از برداشت و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی میوه بامیهمجید دوستی میرقائدکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۷تاثیر سولفات روی در کشت هیدروپونیک بر دو رقم توت‌فرنگی ( Fragaria × ananassa Duch.)(پاروس و کویین الیزا )لیلا حسنیکارشناسی ارشداستاد مشاور(تنظیم نشده)
۸استفاده از گیاه خرفه به عنوان گیاه همراه برای بهبود عملکرد ریحان در شرایط تنش شوریفرشته شریفاتکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۹بررسی اثر تیمار پوشش ایزوله پروتئین سویا و نانو فیبرکیتوزان و UVC (اشعه ماورای بنفش C) بر عمر انبارمانی فلفل دلمهفاطمه ضرغامیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۰بررسی افزایش عمر انبارمانی و اثر پوشش‌های خوراکی بر برش‌های تازه پیاز موسیر (Allium stipitatum Regel)شکوه حاجی‌وند قاسم‌آبادیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۱بررسی مقایسه کودهای زیستی ازته و فسفاته( بارور۱و۲) و کودهای شیمیایی نیتروژن و فسفر بر خواص کمی و کیفی گیاه پنیرک (Malva neglecta Wallr.)سیده ثریا جمشیدی فرکارشناسی ارشداستاد مشاور(تنظیم نشده)
۱۲بررسی اثر کیتوزان و پوترسین بر عمر انبارمانی خیارسمیرا فکوری زادهکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۳بررسی اثرات پوشش خوراکی ، سالیسیلیک اسید و زمان انبارمانی بر عمر پس از برداشت و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی بامیهساسان دیناروندکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۴غنی‌سازی زیستی ید در جعفری (Petroselinum Crispum Mill.)، تربچه (Raphanus Sativus) و بادمجان (Solanum Melongena L..)زهره آئینیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۵بررسی پتانسیل کاربرد دو گونه انحصاری از جنس Trigonella ( T. tehranica و T. disperma) به‌عنوان سبزی و مقایسه فاکتورهای بیوشیمیایی و فیزیولوژی آن‏ها با گونه T. foenum-graceumزهرا طاهریکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۶ارزیابی تحمل به شوری در برخی رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.)زهرا حسینیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۷مقایسه اثر کود های آلی خفاش و اسید هیومیک بر عملکرد کمی و کیفی گیاه ریحان در شرایط تنش شوریرضا کرمی‌نژادکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۸بررسی اثر پوشش موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی طی انبارمانیرامین تمجیدیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۹اثر کمبود برخی عناصر معدنی بر ویژگیهای مورفولوژیک و فیزیولوژیک چمن لولیوم (Lolium perenne L.)راضیه جلیلیکارشناسی ارشداستاد مشاور(تنظیم نشده)
۲۰اثرات اسید سالیسیلیک و اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گیاه عروسک پشت‌پرده (Physalis peruviana L.) در شرایط تنش شوری در کشت گلخانه‌ایداریوش عباسی زادهکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)