۱ | Aquatic Extract of Camellia sinensis L. as the Inducer of Cucumber Systemic Resistance to Bemisia tabaci Gennadius (Hem.: Aleyrodidae) | Ali Rajabpour; Mohammad Reza Zare-Bavani | Journal of Agricultural Science and Technology | 2021 |
۲ | Effects of Fertigation and Foliar Application of Boron on Fruit Yield and Several Physiological Traits of Bell Pepper | Azadeh Pagard, Mohammad Reza Zare-Bavani*, Seyed Abdullah Eftekhari | International Journal of Horticultural Science and Technology | 2024 |
۳ | Alleviation of salinity stress by hydrogen peroxide and nitric oxide in tomato plants | B. Hajivar, M.R. Zare-Bavani* | Advances in Horticultural Science | 2019 |
۴ | A smart IoT-based irrigation system design using AI and prediction model | Faeze Behzadipour, Mahmod Ghasemi Nezhad Raeini, Saman Abdanan Mehdizadeh. Morteza Taki, Bijan Khalil Moghadam, Mohammad Reza Zare Bavani, Jaime Lloret | Neural Computing and Applications | 2023 |
۵ | Nomenclatural Notes on Allium atroviolaceum (Amaryllidaceae) from Iran | Kazem Negaresh , Mohammad Reza Zare-Bavani, Maede Neici | Taxonomy and Biosystematic | 1401 |
۶ | Design, fabrication and evaluation of a robot for plant nutrient monitoring in greenhouse (case study: Iron nutrient in spinach) | Maryam Nadafzadeh, Ahmad Banakar *, Saman Abdanan Mehdizadeh, Mohammadreza Zare Bavani, Saeid Minaei, Gerrit Hoogenboom | Computers and Electronics in Agriculture | 2024 |
۷ | Effect of exogenous melatonin on improvement of chlorophyll content and photochemical efficiency of PSII in mallow plants (Malva parviflora L.) treated with cadmium | Parzhak Zoufan. Mohammad Reza Zare Bavani, Saham Tousi, Afrasyab Rahnama | Physiology and Molecular Biology of Plants | 27/12/2022 |
۸ | Effect of biofertilizer containing Thiobacillus bacteria along with different levels of chemical sulfur fertilizer on growth response and photochemical efficiency of small radish plants (Raphanus sativus L. var. shushtari) under greenhouse conditions | Sedigheh Booali, Parzhak Zoufan*, Mohammad Reza Zare Bavani | Scientia Horticulturae | 2023 |
۹ | The effect of salt stress on yield and accumulation of some minerals in two salt-tolerant and susceptible onion cultivars | Zahra Hosseini1, Mohammad Reza Zare-Bavani1*, Ahmad Zare2 | DESERT | 2021 |
۱۰ | Gum tragacanth, a novel edible coating, maintains biochemical quality, antioxidant capacity, and storage life in bell pepper fruits | Zare‐Bavani, M. R., Rahmati‐Joneidabad, M., & Jooyandeh, H | Food Science & Nutrition | 2024 |
۱۱ | کاهش اثرات مضر تنش شوری در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum L. cv. Mobin) با استفاده از اسید آسکوربیک | بهاره حاجی ور1، محمدرضا زارع بوانی2* | تولیدات گیاهی | 1399 |
۱۲ | بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت فرنگی طی انبارمانی | رامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانی | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۱۳ | بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی | رامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانی | مجله پژوهش در متابولیت های گیاهی | 1402 |
۱۴ | بررسی برخی پاسخهای بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.) | زهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی* و احمد زارع | زیست شناسی گیاهی ایران | 1400 |
۱۵ | بررسی تحمل به شوری در رقمهای پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخصهای تحمل به تنش | زهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی2 و احمد زارع3 | دو فصلنامه علمی علوم سبزیها | 1398 |
۱۶ | پدیدارشناسی عوامل مؤثر بر نگرش گلخانهداران در تأسیس کسب و کار، دلایل موفقیت وضعف دراین حرفه (مطالعه موردی گلخانهداران اصفهان وخوزستان) | زهرا حسینی*، محمدرضا زارع بوانی | رویکردهای پژوهشی کارآفرینانه در کشاورزی | 1397 |
۱۷ | اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخص های کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) | ساسان دیناروند، محمدرضا زارع بوانی* | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۱۸ | کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.) | سمیرا فکوری زاده، محمدحسین دانشور، محمدرضا زارع بوانی* | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۱۹ | تأثیر پوشش های ژلاتین، ژل صبر زرد و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی برش های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی | شکوه حاجی وند قاسم آبادی، محمدرضا زارع بوانی*، محمد نوشاد | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1400 |
۲۰ | پیشبینی رطوبت خاک گلخانه با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و حسگرهای شبکه بیسیم | فائزه بهزادی پور، محمود قاسمی نژاد رائینی، سامان آبدانان مهدیزاده، مرتضی تاکی، بیژن خلیلی مقدم، محمدرضا زارع بوانی | مهندسی بیوسیستم ایران | 1401 |