مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱پدیدارشناسی عوامل مؤثر بر نگرش گلخانه‌داران در تأسیس کسب و کار، دلایل موفقیت وضعف دراین حرفه (مطالعه موردی گلخانه‌داران اصفهان وخوزستان)زهرا حسینی*، محمدرضا زارع بوانیرویکردهای پژوهشی کارآفرینانه در کشاورزی1397
۲اثر سرمادهی مرطوب بر جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه توده های اسفناج بومی ایرانمختار حیدری، محمدرضا زارع بوانی و سید عبدا... افتخاریتحقیقات بذر1398
۳بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنشزهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی2 و احمد زارع3دو فصلنامه علمی علوم سبزی‌ها1398
۴کاهش اثرات مضر تنش شوری در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum L. cv. Mobin) با استفاده از اسید آسکوربیکبهاره حاجی ور1، محمدرضا زارع بوانی2*تولیدات گیاهی1399
۵تأثیر پوشش های ژلاتین، ژل صبر زرد و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی برش های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانیشکوه حاجی وند قاسم آبادی، محمدرضا زارع بوانی*، محمد نوشادمجله علوم و صنایع غذایی ایران1400
۶بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.)زهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی* و احمد زارعزیست شناسی گیاهی ایران1400
۷Nomenclatural Notes on Allium atroviolaceum (Amaryllidaceae) from IranKazem Negaresh , Mohammad Reza Zare-Bavani, Maede NeiciTaxonomy and Biosystematic1401
۸پیش‏‌بینی رطوبت خاک گلخانه با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و حسگرهای شبکه بی‏سیمفائزه بهزادی پور، محمود قاسمی نژاد رائینی، سامان آبدانان مهدیزاده، مرتضی تاکی، بیژن خلیلی مقدم، محمدرضا زارع بوانیمهندسی بیوسیستم ایران1401
۹بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگیرامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانیمجله پژوهش در متابولیت های گیاهی1402
۱۰اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.)در طی انبارمانیمجید دوستی میرقائد، محمدرضا زارع بوانی*مجله علوم و صنایع غذایی ایران1402
۱۱بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت فرنگی طی انبارمانیرامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانیمجله علوم و صنایع غذایی ایران1402
۱۲ارزیابی شاخصهای پایداری زیستی گلخانه های هوشمندمرتضی علیدادی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، سید محمد جواد سبحانی*، محمدرضا زارع بوانیمطالعات علوم محیط زیست1402
۱۳توسعه گلخانه های هوشمند: راهبردی برای کشاورزی پایدار در استان اصفهانمرتضی علیدادی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، سید محمد جواد سبحانی*، محمدرضا زارع بوانیجغرافیا و روابط انسانی1402
۱۴تشخیص خودکار ردیف های کشت گیاه توسط ربات به کمک بینایی ماشین (مطالعه موردی:گیاه ریحان)مریم نداف زاده، احمد بناکار، سامان آبدانان مهدی زاده*، محمد رضا زارع بوانی، سعید مینایینشریه ماشینهای کشاورزی1402
۱۵کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)سمیرا فکوری زاده، محمدحسین دانشور، محمدرضا زارع بوانی*مجله علوم و صنایع غذایی ایران1402
۱۶اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخص های کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.)ساسان دیناروند، محمدرضا زارع بوانی*مجله علوم و صنایع غذایی ایران1402
۱۷کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربیمحمدرضا زارع بوانی*، مصطفی رحمتی جنیدآباد، حسین جویندهمجله علوم و صنایع غذایی ایران1402
۱۸Alleviation of salinity stress by hydrogen peroxide and nitric oxide in tomato plantsB. Hajivar, M.R. Zare-Bavani*Advances in Horticultural Science2019
۱۹Aquatic Extract of Camellia sinensis L. as the Inducer of Cucumber Systemic Resistance to Bemisia tabaci Gennadius (Hem.: Aleyrodidae)Ali Rajabpour; Mohammad Reza Zare-BavaniJournal of Agricultural Science and Technology2021
۲۰The effect of salt stress on yield and accumulation of some minerals in two salt-tolerant and susceptible onion cultivarsZahra Hosseini1, Mohammad Reza Zare-Bavani1*, Ahmad Zare2DESERT2021
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۶ مورد.