مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱Alleviation of salinity stress by hydrogen peroxide and nitric oxide in tomato plantsB. Hajivar, M.R. Zare-Bavani*Advances in Horticultural Science2019
۲Design, fabrication and evaluation of a robot for plant nutrient monitoring in greenhouse (case study: Iron nutrient in spinach)Maryam Nadafzadeh, Ahmad Banakar *, Saman Abdanan Mehdizadeh, Mohammadreza Zare Bavani, Saeid Minaei, Gerrit HoogenboomComputers and Electronics in Agriculture2024
۳The effect of salt stress on yield and accumulation of some minerals in two salt-tolerant and susceptible onion cultivarsZahra Hosseini1, Mohammad Reza Zare-Bavani1*, Ahmad Zare2DESERT2021
۴Gum tragacanth, a novel edible coating, maintains biochemical quality, antioxidant capacity, and storage life in bell pepper fruitsZare‐Bavani, M. R., Rahmati‐Joneidabad, M., & Jooyandeh, HFood Science & Nutrition2024
۵Effects of Fertigation and Foliar Application of Boron on Fruit Yield and Several Physiological Traits of Bell PepperAzadeh Pagard, Mohammad Reza Zare-Bavani*, Seyed Abdullah EftekhariInternational Journal of Horticultural Science and Technology2024
۶Aquatic Extract of Camellia sinensis L. as the Inducer of Cucumber Systemic Resistance to Bemisia tabaci Gennadius (Hem.: Aleyrodidae)Ali Rajabpour; Mohammad Reza Zare-BavaniJournal of Agricultural Science and Technology2021
۷A smart IoT-based irrigation system design using AI and prediction modelFaeze Behzadipour, Mahmod Ghasemi Nezhad Raeini, Saman Abdanan Mehdizadeh. Morteza Taki, Bijan Khalil Moghadam, Mohammad Reza Zare Bavani, Jaime LloretNeural Computing and Applications2023
۸Effect of exogenous melatonin on improvement of chlorophyll content and photochemical efficiency of PSII in mallow plants (Malva parviflora L.) treated with cadmiumParzhak Zoufan. Mohammad Reza Zare Bavani, Saham Tousi, Afrasyab RahnamaPhysiology and Molecular Biology of Plants27/12/2022
۹Effect of biofertilizer containing Thiobacillus bacteria along with different levels of chemical sulfur fertilizer on growth response and photochemical efficiency of small radish plants (Raphanus sativus L. var. shushtari) under greenhouse conditionsSedigheh Booali, Parzhak Zoufan*, Mohammad Reza Zare BavaniScientia Horticulturae2023
۱۰Nomenclatural Notes on Allium atroviolaceum (Amaryllidaceae) from IranKazem Negaresh , Mohammad Reza Zare-Bavani, Maede NeiciTaxonomy and Biosystematic1401
۱۱اثر سرمادهی مرطوب بر جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه توده های اسفناج بومی ایرانمختار حیدری، محمدرضا زارع بوانی و سید عبدا... افتخاریتحقیقات بذر1398
۱۲کاهش اثرات مضر تنش شوری در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum L. cv. Mobin) با استفاده از اسید آسکوربیکبهاره حاجی ور1، محمدرضا زارع بوانی2*تولیدات گیاهی1399
۱۳توسعه گلخانه های هوشمند: راهبردی برای کشاورزی پایدار در استان اصفهانمرتضی علیدادی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، سید محمد جواد سبحانی*، محمدرضا زارع بوانیجغرافیا و روابط انسانی1402
۱۴بررسی تحمل به شوری در رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنشزهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی2 و احمد زارع3دو فصلنامه علمی علوم سبزی‌ها1398
۱۵پدیدارشناسی عوامل مؤثر بر نگرش گلخانه‌داران در تأسیس کسب و کار، دلایل موفقیت وضعف دراین حرفه (مطالعه موردی گلخانه‌داران اصفهان وخوزستان)زهرا حسینی*، محمدرضا زارع بوانیرویکردهای پژوهشی کارآفرینانه در کشاورزی1397
۱۶بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.)زهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی* و احمد زارعزیست شناسی گیاهی ایران1400
۱۷بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگیرامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانیمجله پژوهش در متابولیت های گیاهی1402
۱۸اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخص های کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.)ساسان دیناروند، محمدرضا زارع بوانی*مجله علوم و صنایع غذایی ایران1402
۱۹کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربیمحمدرضا زارع بوانی*، مصطفی رحمتی جنیدآباد، حسین جویندهمجله علوم و صنایع غذایی ایران1402
۲۰بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت فرنگی طی انبارمانیرامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانیمجله علوم و صنایع غذایی ایران1402
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۶ مورد.