۱ | A smart IoT-based irrigation system design using AI and prediction model | Faeze Behzadipour, Mahmod Ghasemi Nezhad Raeini, Saman Abdanan Mehdizadeh. Morteza Taki, Bijan Khalil Moghadam, Mohammad Reza Zare Bavani, Jaime Lloret | Neural Computing and Applications | 2023 |
۲ | توسعه گلخانه های هوشمند: راهبردی برای کشاورزی پایدار در استان اصفهان | مرتضی علیدادی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، سید محمد جواد سبحانی*، محمدرضا زارع بوانی | جغرافیا و روابط انسانی | 1402 |
۳ | کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.) | سمیرا فکوری زاده، محمدحسین دانشور، محمدرضا زارع بوانی* | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۴ | بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی | رامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانی | مجله پژوهش در متابولیت های گیاهی | 1402 |
۵ | اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.)در طی انبارمانی | مجید دوستی میرقائد، محمدرضا زارع بوانی* | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۶ | کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی | محمدرضا زارع بوانی*، مصطفی رحمتی جنیدآباد، حسین جوینده | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۷ | اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخص های کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) | ساسان دیناروند، محمدرضا زارع بوانی* | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۸ | بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت فرنگی طی انبارمانی | رامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانی | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۹ | ارزیابی شاخصهای پایداری زیستی گلخانه های هوشمند | مرتضی علیدادی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، سید محمد جواد سبحانی*، محمدرضا زارع بوانی | مطالعات علوم محیط زیست | 1402 |
۱۰ | تشخیص خودکار ردیف های کشت گیاه توسط ربات به کمک بینایی ماشین (مطالعه موردی:گیاه ریحان) | مریم نداف زاده، احمد بناکار، سامان آبدانان مهدی زاده*، محمد رضا زارع بوانی، سعید مینایی | نشریه ماشینهای کشاورزی | 1402 |
۱۱ | Nomenclatural Notes on Allium atroviolaceum (Amaryllidaceae) from Iran | Kazem Negaresh , Mohammad Reza Zare-Bavani, Maede Neici | Taxonomy and Biosystematic | 1401 |
۱۲ | پیشبینی رطوبت خاک گلخانه با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و حسگرهای شبکه بیسیم | فائزه بهزادی پور، محمود قاسمی نژاد رائینی، سامان آبدانان مهدیزاده، مرتضی تاکی، بیژن خلیلی مقدم، محمدرضا زارع بوانی | مهندسی بیوسیستم ایران | 1401 |
۱۳ | Effect of exogenous melatonin on improvement of chlorophyll content and photochemical efficiency of PSII in mallow plants (Malva parviflora L.) treated with cadmium | Parzhak Zoufan. Mohammad Reza Zare Bavani, Saham Tousi, Afrasyab Rahnama | Physiology and Molecular Biology of Plants | 27/12/2022 |
۱۴ | Effects of Fertigation and Foliar Application of Boron on Fruit Yield and Several Physiological Traits of Bell Pepper | Azadeh Pagard, Mohammad Reza Zare-Bavani*, Seyed Abdullah Eftekhari | International Journal of Horticultural Science and Technology | 2024 |
۱۵ | Design, fabrication and evaluation of a robot for plant nutrient monitoring in greenhouse (case study: Iron nutrient in spinach) | Maryam Nadafzadeh, Ahmad Banakar *, Saman Abdanan Mehdizadeh, Mohammadreza Zare Bavani, Saeid Minaei, Gerrit Hoogenboom | Computers and Electronics in Agriculture | 2024 |
۱۶ | Gum tragacanth, a novel edible coating, maintains biochemical quality, antioxidant capacity, and storage life in bell pepper fruits | Zare‐Bavani, M. R., Rahmati‐Joneidabad, M., & Jooyandeh, H | Food Science & Nutrition | 2024 |
۱۷ | Effect of biofertilizer containing Thiobacillus bacteria along with different levels of chemical sulfur fertilizer on growth response and photochemical efficiency of small radish plants (Raphanus sativus L. var. shushtari) under greenhouse conditions | Sedigheh Booali, Parzhak Zoufan*, Mohammad Reza Zare Bavani | Scientia Horticulturae | 2023 |
۱۸ | Aquatic Extract of Camellia sinensis L. as the Inducer of Cucumber Systemic Resistance to Bemisia tabaci Gennadius (Hem.: Aleyrodidae) | Ali Rajabpour; Mohammad Reza Zare-Bavani | Journal of Agricultural Science and Technology | 2021 |
۱۹ | تأثیر پوشش های ژلاتین، ژل صبر زرد و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی برش های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی | شکوه حاجی وند قاسم آبادی، محمدرضا زارع بوانی*، محمد نوشاد | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1400 |
۲۰ | بررسی برخی پاسخهای بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.) | زهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی* و احمد زارع | زیست شناسی گیاهی ایران | 1400 |