۱ | کاهش اثرات مضر تنش شوری در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum L. cv. Mobin) با استفاده از اسید آسکوربیک | بهاره حاجی ور1، محمدرضا زارع بوانی2* | تولیدات گیاهی | 1399 |
۲ | کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی | محمدرضا زارع بوانی*، مصطفی رحمتی جنیدآباد، حسین جوینده | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۳ | کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.) | سمیرا فکوری زاده، محمدحسین دانشور، محمدرضا زارع بوانی* | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۴ | توسعه گلخانه های هوشمند: راهبردی برای کشاورزی پایدار در استان اصفهان | مرتضی علیدادی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، سید محمد جواد سبحانی*، محمدرضا زارع بوانی | جغرافیا و روابط انسانی | 1402 |
۵ | تشخیص خودکار ردیف های کشت گیاه توسط ربات به کمک بینایی ماشین (مطالعه موردی:گیاه ریحان) | مریم نداف زاده، احمد بناکار، سامان آبدانان مهدی زاده*، محمد رضا زارع بوانی، سعید مینایی | نشریه ماشینهای کشاورزی | 1402 |
۶ | تأثیر پوشش های ژلاتین، ژل صبر زرد و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی برش های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی | شکوه حاجی وند قاسم آبادی، محمدرضا زارع بوانی*، محمد نوشاد | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1400 |
۷ | پیشبینی رطوبت خاک گلخانه با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و حسگرهای شبکه بیسیم | فائزه بهزادی پور، محمود قاسمی نژاد رائینی، سامان آبدانان مهدیزاده، مرتضی تاکی، بیژن خلیلی مقدم، محمدرضا زارع بوانی | مهندسی بیوسیستم ایران | 1401 |
۸ | پدیدارشناسی عوامل مؤثر بر نگرش گلخانهداران در تأسیس کسب و کار، دلایل موفقیت وضعف دراین حرفه (مطالعه موردی گلخانهداران اصفهان وخوزستان) | زهرا حسینی*، محمدرضا زارع بوانی | رویکردهای پژوهشی کارآفرینانه در کشاورزی | 1397 |
۹ | بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی | رامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانی | مجله پژوهش در متابولیت های گیاهی | 1402 |
۱۰ | بررسی تحمل به شوری در رقمهای پیاز خوراکی (Allium cepa L.) با استفاده از شاخصهای تحمل به تنش | زهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی2 و احمد زارع3 | دو فصلنامه علمی علوم سبزیها | 1398 |
۱۱ | بررسی برخی پاسخهای بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.) | زهرا حسینی، محمدرضا زارع بوانی* و احمد زارع | زیست شناسی گیاهی ایران | 1400 |
۱۲ | بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت فرنگی طی انبارمانی | رامین تمجیدی، مصطفی رحمتی جنیدآباد*، محمدرضا زارع بوانی | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۱۳ | ارزیابی شاخصهای پایداری زیستی گلخانه های هوشمند | مرتضی علیدادی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، سید محمد جواد سبحانی*، محمدرضا زارع بوانی | مطالعات علوم محیط زیست | 1402 |
۱۴ | اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.)در طی انبارمانی | مجید دوستی میرقائد، محمدرضا زارع بوانی* | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۱۵ | اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخص های کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) | ساسان دیناروند، محمدرضا زارع بوانی* | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | 1402 |
۱۶ | اثر سرمادهی مرطوب بر جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه توده های اسفناج بومی ایران | مختار حیدری، محمدرضا زارع بوانی و سید عبدا... افتخاری | تحقیقات بذر | 1398 |
۱۷ | The effect of salt stress on yield and accumulation of some minerals in two salt-tolerant and susceptible onion cultivars | Zahra Hosseini1, Mohammad Reza Zare-Bavani1*, Ahmad Zare2 | DESERT | 2021 |
۱۸ | Nomenclatural Notes on Allium atroviolaceum (Amaryllidaceae) from Iran | Kazem Negaresh , Mohammad Reza Zare-Bavani, Maede Neici | Taxonomy and Biosystematic | 1401 |
۱۹ | Gum tragacanth, a novel edible coating, maintains biochemical quality, antioxidant capacity, and storage life in bell pepper fruits | Zare‐Bavani, M. R., Rahmati‐Joneidabad, M., & Jooyandeh, H | Food Science & Nutrition | 2024 |
۲۰ | Effects of Fertigation and Foliar Application of Boron on Fruit Yield and Several Physiological Traits of Bell Pepper | Azadeh Pagard, Mohammad Reza Zare-Bavani*, Seyed Abdullah Eftekhari | International Journal of Horticultural Science and Technology | 2024 |